Strand legesenter

Telefon: 56 15 89 00 | Medisinsk Nødtelefon 113

Timebestilling

Timebestilling kan enklest gjøres via helsenorge.no (krever innlogging). Der kan du både plukke time direkte fra din fastleges timebok, eller sende oss en melding gjennom helsenorge.no vedrørende timebestilling. Det er også mulig å starte en e-konsultasjon med din fastlege, bestille resepter, og få svar på administrative spørsmål til legesenteret gjennom denne portalen.

For en instruksjonsvideo i hvordan dette fungerer, se denne linken.

Vi har nå lagt om timebøkene våre til TimeSammeDag. Dette betyr at omtrent halvparten av alle din fastleges timer, vil gjøres tilgjengelig fra kl. 16 dager før. Timene kan enklest bookes via HelseNorge.no. Dette er et tiltak for å redusere ventetiden for problemstillinger som ønskes avklart.

Bilde (digital dialog) til infoskjerm.png

https://helsenorge.no/

Timebestilling via e-post:

post@strandlegesenter.nhn.no

E-posten skal innholde følgende: ønsket dato, legens navn, ditt fulle navn, din fødselsdato.